TEAMBUILDING
FÖREDRAG
MAT & LOGI
ÄVENTYR & TEAM

TÄNKVÄRT
PRISLISTA

FÖREDRAG

Ett inspirerande föredrag som kan hållas såväl i konferensrummet som ute i det fria. Allt ifrån ett konventionellt föredrag till ett mer aktivt där man som deltagare är mer involverad i olika övingar och upplevelser.

Nedan finner ni några exempel på ämnen som kan ingå. Ni kan välja ifall ni vill ha enskilt ämne eller ett sammansatt föredrag med flera ämnen.

TEAMROLLER - Vilka olika roller i ett team finns det och vad tillhör jag?. Vi går igenom styrkor och svagheter hos de olika rollerna och försöker genom detta öka förståelsen för varandra.

FEEDBACKTEAKNIK - Man ger feedback för att hjälpa andra att växa, bli duktigare, mer kompententa och tryggare. Det är den största gåvan du kan ge till någon och en otroligt viktig del i teamutveckling. Men att ge den på rätt sätt och framförallt kunna ta emot den kräver stor insikt.


INLÄRNINGSSTILAR - Vi har alla olika sätt som vi tar till oss ny information. Genom att reda på vilket sätt man använder sig av och vilka styrkor och svagheter den har får man en större självkännedom.

LATERALT TÄNKANDE -
Lateralt tänkande är att inte låsa sig vid förutbestämda mallar utan att tänka mer på tvären. Utan lateralt tänkande hade de flesta stora uppfinningar aldrig funnits.

Kajakexpedition
i Thailand

ÄventyrsCompaniet har under vintern genomfört en kajakexpedition i Thailand. Vi paddlade längs med västkusten från PhraNang till Koh Tarutao Marine Park med diverse utflykter på vägen. Läs mer och se bilder på vår blogg.

ÄVENTYRSCOMPANIET HAVELIDEN 101
294 95 SÖLVESBORG

TELE 0456-52173
MOBIL 0733-902502

EMAIL

KARTA TILL OSS