ÄventyrsCompaniet

ÄVENTYRS

COMPANIET

ÄVENTYR

VAD ÄR ETT ÄVENTYR? 

Enligt ordlistan är det en spännande händelse, en upplevelse, en riskabel handling.

Det är precis vad vi vill erbjuda förutom på en sak: Vi sätter alltid säkerheten främst och har minimerat den faktiska risken.

Däremot kan det ofta handla om en upplevd risk. Denna känslan är viktig i vår strävan att få männsikor att växa och och få dem att känna att de utvecklas när de tar språnget ut i det okända.

Vi skräddarsyr äventyrliga upplevelser till företag, organisationer och grupper. Det kan som en del av en Teambuilding eller som en helt fristående aktivitet.

KLÄTTRING

Klippklättring är teknik och inte styrka, därför kan alla lära sig att klättra. Vi visar er vad man skall tänka på och bistår med kunskap, utrustning och säkerhetstänkande. Säkerhet är A och O när man klättrar och vi använder oss alltid av extra backupsystem och går nogrannt igenom föreskrifter och regler innan påbörjad klättring.


KLÄTTERVÄGG

Vi har även en klättervägg som är helt mobil och kan därför monteras upp vart helst man vill ha den.
Två klättrare kan samtidigt klättra på väggen som är 7m hög och 2,4m bred. Naturligvis är ni säkrade med klättersele och topprep. Det finns totalt 14 olika svårighetsgrader på olika leder.

VILDMARKSBASTU

Vi bygger tillsammans en vildmarksbastu med hjälp av slanor och rep. Här gäller det att ta fram ingenjören i sig och samarbeta i gruppen.

En rejäl brasa värmar upp våra "lavastenar" så de blir glödheta och sedan snabbt en i bastun där vi kan garantera en het och unik upplevelse.

Tillsammans med ett avsvalkande bad blir vi rena i både kropp och själ. En perfekt aktivitet som avslutning på en vandring eller paddling.

UTEMATLAGNING

Att mat alltid smakar bra utomhus är väl vida känt. Med vår utrustning och råvaror finns det ingen anledning att äta frystorkat. Med kött, fisk och grönsaker från lokala producenter skapar vi förutsättningar för en gastronomisk höjdpunkt.

Att laga mat tillsammans är också en trevlig och nyttig teamuppgift. Det gäller att fördela uppgifterna i gruppen och organisera så att reultatet bli en riktig festmåltid.

Att sedan få avnjuta resultatet vid en stilla skogsjöt eller på en en ö i skärgården vid solnedgången kommer att bli ett minne för livet.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna