TEAMBUILDING
FÖREDRAG
MAT & LOGI
ÄVENTYR & TEAM

TÄNKVÄRT
PRISLISTA

ÄVENTYR & TEAMBUILDING

VAD HAR ÄVENTYR MED TEAMBUILDING ATT GÖRA?
Vi tillbringer den mesta av vår tid i vår komfortzon. Här är vi trygga, vi har tak över huvudet och fast mark under fötterna. Det hela är en behaglig tillvaro men vi har mycket svårt att utvecklas i denna zonen. Vi behöver ta steget utanför vår komfortzon in i utvecklingszonen för att göra detta. Har är inte marken under oss lika stabil och vi känner oss inte lika hemma. Men en utmaning är till för att besegras och när vi gjort detta har vi också ökat vårat livsområde och kan gå tillbaka till komfortzonen med ett större självförtroende och med mer kunskaper i bagaget.

Därför har äventyren i teambuildingen en mycket viktig roll. De får oss att våga ta det där steget, att göra det vi inte trodde var möjligt och känna att med gruppens hjälp kan vi utvecklas tillsammans och göra varandra starkare.


LÄS MER OM VÅRA ÄVENTYR HÄR


Kajakexpedition
i Thailand

ÄventyrsCompaniet har under vintern genomfört en kajakexpedition i Thailand. Vi paddlade längs med västkusten från PhraNang till Koh Tarutao Marine Park med diverse utflykter på vägen. Läs mer och se bilder på vår blogg.

ÄVENTYRSCOMPANIET HAVELIDEN 101
294 95 SÖLVESBORG

TELE 0456-52173
MOBIL 0733-902502

EMAIL

KARTA TILL OSS